Bemutatkozás 


Évtizedes múlttal rendelkező társaságunk fő célja és küldetése az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés professzionális megszervezése, a képzésben résztvevők igényeihez alkalmazkodva, egy módszertanilag korszerű oktatás megvalósítása mellett. Elkötelezett hívei vagyunk a magas szintű szakmaiságnak, a gyakorlatorientált képzésnek, valamint a széleskörű ismeretátadásnak egyaránt.


Oktatóink mind az elméleti, mind a gyakorlati tudás magas szintű ismerői, ezen kívül kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező előadók, akik képesek arra, hogy a képzésben résztvevők igényeihez alkalmazkodva mindenki számára érthetően adják tovább tudásukat és a tananyagot.

A képzési tanácsadás szóbeli konzultáció keretében zajlik. A szolgáltatás az érdeklődő számára meghatározza azokat a képzési irányokat, illetve konkrét képzési formákat, illetve programokat az intézmény képzési kínálatából, amelyek elvégzése elősegítheti karriercéljainak megvalósítását.

A felnőttképzésben részvevők számára a munkaerő piaci érvényesülést, a széleskörű, naprakész ismereteket nyújtó felnőttképzési szolgáltatásokkal és kapcsolatrendszerünkkel segítjük elő.

Több száz elégedett ügyfelünk után remélem hamarosan Önt is személyesen köszönthetem valamely képzésünkön.


Horváth Norbert
Oktatásszervező